Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Πυροβολημένη στο κεφάλι βρέθηκε μια γυναίκα σε ελαιώνα στην Καλαμάτα

 
 
Το θύμα εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ και βρέθηκε από τον άντρα της νεκρή στον ελαιώνα. Δεν έχει βρεθεί όπλο και εικάζεται πως πρόκειται για δολοφονία
 

Με μία σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε νεκρή σήμερα μέσα στο αυτοκίνητό της μία 35χρονη μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, μέσα στο αυτοκίνητό της και στον ελαιώνα του συζύγου της στη Λεύκη Τριφυλλίας Μεσσηνίας.

 

Η γυναίκα εξαφανίστηκε χθες το βράδυ από το σπίτι της και έφυγε με το αυτοκίνητό της. Από την ώρα εκείνη και μετά δεν έδωσε ούτε σημάδι ζωής. Σήμερα στις 7:30 το πρωί, ο σύζυγός της πήρε τους εργάτες του και πήγαν στον ελαιώνα ιδιοκτησίας του για τις αγροτικές εργασίες που είχε εκεί. Μόλις έφτασε, είδε το αυτοκίνητο της γυναίκας του. Φτάνοντας κοντά στο αυτοκίνητο, την βρήκε σκυμμένη πάνω στο τιμόνι και νεκρή με τραύμα από όπλο στο κεφάλι.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας Καλαμάτων και των Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ενώ αναμένεται να φτάσει και ιατροδικαστής. Ακόμα δεν έχει ερευνηθεί με λεπτομέρεια το αυτοκίνητο μέχρι να φτάσει ο ιατροδικαστής, αλλά εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται πουθενά όπλο μέσα στο αυτοκίνητο, εκτός και αν έχει πέσει κάτω από κάποιο κάθισμα και ακόμα δεν το έχουν εντοπίσει. Εφόσον λοιπόν παραμείνει έτσι η εικόνα που έχουν και δεν βρεθεί όπλο στο αυτοκίνητο είναι προφανές ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η λήψη καταθέσεων από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας και του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER