Τρίτη, 30 Μαίου 2017
 
 
 
 

Μην τα χάσετε

 

 

Σε αργία σωφρονιστικός των φυλακών Πάτρας

 
 
 
Συνελήφθη για κακουργήματα και ξεκίνησε σε βάρος του και πειθαρχική έρευνα
 

Πειθαρχική έρευνα και αναστολή άσκησης καθηκόντων κατά του υπαρχιφύλακα της Φυλακής Πάτρας, που συνελήφθη χθες για διακίνηση ναρκωτικών, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δωροδοκία και δωροληψία, διέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

 

Παράλληλα, το υπουργείο απευθύνει ερώτημα για τη θέση του σωφρονιστικού υπαλλήλου σε αργία και ενεργοποιεί τη διαδικασία πειθαρχικής έρευνας από Εισαγγελικό λειτουργό για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ως προς τη φυλακή, και τη διερεύνηση τυχόν (πειθαρχικών) ευθυνών υπαλλήλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη σύλληψη του σωφρονιστικού υπαλλήλου πραγματοποιήθηκε έρευνα στη φυλακή όπου βρέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και μικρή ποσότητα (0,6 γραμμ.) κάνναβης. Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο αναφέρει πως "τα ναρκωτικά δεν έχουν θέση στη φυλακή· σ’ αυτό δεν υπάρχει ουδεμία ανοχή. Η πολιτεία αντιμετωπίζει το πρόβλημα των ναρκωτικών στη φυλακή με ελέγχους, αλλά και με προγράμματα απεξάρτησης. Κάθε άλλη επαφή με τα ναρκωτικά διώκεται και τιμωρείται άμεσα όπως ορίζει ο νόμος".

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 247 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
comments powered by Disqus