Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Προφυλακίσθηκε ο 29χρονος που ψάρευε ανήλικες στο διαδίκτυο και τις βίαζε αφού τους έδινε ναρκωτικά

 
 
"Ντροπή σου, αληταρά" του φώναζαν οι πολίτες. Βαρύ το κατηγορητήριο σε βάρος του -Την άγουσα για τις φυλακές έδειξαν μετά την απολογία του εισαγγελέας και ανακριτής
 

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 29χρονος που συνελήφθη στη Δάφνη και κατηγορείται για βιασμούς κατ΄εξακολούθηση -καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών- με θύματα ανήλικες που γνώριζε μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο. Μετά την απολογία του, ο 29χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. “σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους”.

Ο 29χρονος ισχυρίζεται ότι δεν βίασε τις ανήλικες: Κατά τους ισχυρισμούς του έκαναν από κοινού χρήση ναρκωτικών και στη συνέχεια συνευρέθηκαν ερωτικά με τη συναίνεσή τους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στο γραφείο του ανακριτή πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο του επιτέθηκαν φραστικά φωνάζοντας "ντροπή σου, αληταρά" με τον ίδιο να κοιτάζει με ειρωνεία και απαξίωση.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER