Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στον εισαγγελέα η Πόλα Ρούπα

 
 
Ενδιαφέρθηκε μόνο για το ζήτημα του παιδιού της. Αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού
 

Κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού θα είναι η Πόλα Ρούπα, η οποία ενώπιον της Δικαιοσύνης φέρεται να ασχολήθηκε μόνο με το ζήτημα του παιδιού της.

 

Η Πόλα Ρούπα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών έτσι ώστε να εκτελεστούν οι δύο καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος της, μετά τη φυγοδικία της. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρθηκε μόνο στο θέμα του ανήλικου παιδιού της. Ειδικότερα φέρεται να ζήτησε να αναλάβει τη φροντίδα του η μητέρα της και η αδελφή της και να μην παραμείνει στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται για προληπτικούς λόγους.

Η Πόλα Ρούπα θα παραμείνει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μέχρι να γίνει η μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και θα κρατηθεί με απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών. Κι αυτό γιατί σε βάρος της εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα αυτή του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών το 2013, με την οποία της επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 50 ετών και έξι μηνών, για τη συμμετοχή της στον Επαναστατικό Αγώνα, αλλά και η εκείνη του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών το 2016, με ποινή φυλάκισης έντεκα 11 ετών (εκτιτέα 10 έτη), για έκρηξη έξω από τα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος τον Απρίλιο του 2014. Υπενθυμίζεται ότι την ευθύνη της έκρηξης είχε αναλάβει με προκήρυξή της η οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER