Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στον εισαγγελέα οι απαγωγείς Λεμπιδάκη - Τους αποδοκίμασαν εκατοντάδες κρητικοί

 
 
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 16χρονη που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι
 

Στα δικαστήρια Ηρακλείου μεταφέρθηκαν το απόγευμα της Τρίτης οι 7 άνδρες που έχουν συλληφθεί για την απαγωγή του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ενώ από την πίσω πόρτα έβαλαν οι αστυνομικοί, στο κτίριο, το ανήλικο κορίτσι.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών που έχει την ευθύνη όλης της υπόθεσης και του αντιεισαγγελέα που χειριζόταν την υπόθεση από την αρχή. Οι απαγωγείς έτυχαν των αποδοκιμασιών του κόσμου, που από νωρίς είχε συγκεντρωθεί έξω και γύρω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου.

 

Η προσαγωγή τους έγινε υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας, ενώ εκείνη την ώρα δεν επιτρεπόταν η είσοδος στο κτήριο των δικαστηρίων.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν από τον ανακριτή προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν το Σάββατο. Εναντίον τους ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις για αρπαγή σε διακεκριμένη μορφή , σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα εκβιασμού και εμπρησμού.

Ελεύθερη, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η 16χρονη που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Η 16χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος της απήγγειλε κατηγορίες για άμεση συνέργεια στην απαγωγή και άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβιασμού για λήψη λύτρων.

Αμέσως μετά απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή που την άφησε ελεύθερη, επιβάλλοντάς της τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

(Πληροφορίες: Cretalive, ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 
Περισσότερα: Λεμπιδάκης

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER