Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017
 
 
 
 

Μην τα χάσετε

 

 

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη διακίνηση μεταναστών

 
 
 
Οι αλλοδαποί είχαν καταβάλει χρηματικά ποσά σε μέλη του κυκλώματος, για να μεταφερθούν στην Ελλάδα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη
 

Ένας τριαντατετράχρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται ως μέλος κυκλώματος που μεταφέρει παράνομα αλλοδαπούς προς το εσωτερικό της χώρας, συνελήφθη χθες το βράδυ στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Ανάληψης, για τη μεταφορά συνολικά δέκα μεταναστών, έξι εκ των οποίων ήταν ανήλικοι και τρεις εξ αυτών ήταν κρυμμένοι στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος.

 

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι αλλοδαποί είχαν καταβάλει χρηματικό ποσό σε μέλη του κυκλώματος για να μεταφερθούν στην Ελλάδα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο τριαντατριάχρονος αντιστάθηκε στην προσπάθεια του να διαφύγει, απωθώντας τους αστυνομικούς χωρίς αποτέλεσμα. Αναζητούνται άλλα τέσσερα άτομα, οι οποίοι φέρονται ως συνεργοί του, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και ένα κινητό καρτοτηλέφωνο με δύο κάρτες που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς για τις συνεννοήσεις του.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία, όπως και κατά των υπολοίπων που αναζητούνται, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης - συμμορίας, της αντίστασης, της παράνομης μεταφορά μεταναστών και της διευκόλυνσης παράνομης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 247 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
comments powered by Disqus