Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης

 
 
Σε σπίτι στο Σούνιο συνελήφθη μετά από έρευνες πολλών εβδομάδων ο καταζητούμενος Μάκης Ψωμιάδης. Δεν προέβαλε αντίσταση. Διαβάστε τι είπε στους αστυνομικούς. Μιλώντας σε δημοσιογράφους αρνήθηκε τις κατηγορίες (Vid+Pics)
 
 

Στα χέρια της αστυνομίας, έπεσε στις 16:45 το απόγευμα της Πέμπτης, ο επιχειρηματίας και πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, εντοπίστηκε σε νοικιασμένο σπίτι στο Σούνιο, στην οδό Ηλέκτρας και Ανθέων, και συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική, βάσει διεθνούς εντάλματος.

Ήταν μόνος στο σπίτι δεν οπλοφορούσε και δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε τεθεί εδώ και λίγες ημέρες υπό παρακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν τον κ. Ψωμιάδη με μια βερμούδα. Τους ζήτησε να ντυθεί και στη συνέχεια τους ακολούθησε.

Οι αστυνομικοί του είπαν ότι θα πρέπει να του φορέσουν χειροπέδες και εκείνος δεν αρνήθηκε, ωστόσο ζήτησε να του δώσουν μισό λεπτό για να πάρει τη θήκη με τα πούρα του.

 

Μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί για το Σάββατο, στον ανακριτή.

Την Παρασκευή θα μεταβεί εκ νέου στον εισαγγελέα για δύο παλιότερες καταδίκες του.

Στην πρώτη δήλωσή  του σε δημοσιογράφους στη ΓΑΔΑ, υποστήριξε ότι είναι... πολιτικός κρατούμενος και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

"Είμαι πολιτικός κρατούμενος. Έχω πέσει θύμα πλεκτάνης. Δεν έχω καμία σχέση με τους στημένους αγώνες. Δεν παραδόθηκα γιατί περίμενα να ξεκαθαρίσει το όλο πράγμα" είπε χαρακτηριστικά.

Καταζητούμενος από τις 23 Ιουνίου

 

Ο Μάκης Ψωμιάδης κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε εκβιασμούς, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωνε αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ήταν καταζητούμενος από τις 23 Ιουνίου και είχε καταφέρει να εξαφανιστεί, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

Μάλιστα, δικάστηκε από τα αθλητικά δικαστήρια ερήμην και τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί ο γιος του Σταύρος, που αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

 

 

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER