Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα

 
 
Σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε βίλα στη Βάρκιζα, εντοπίστηκαν τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης αξίας τουλάχιστον 15-20 εκατομμυρίων ευρώ
 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών αποκάλυψε κύκλωμα εμπορίας κοκαΐνης που είχε αποθηκεύσει 135 κιλά κοκαΐνης σε πολυτελή βίλα στην Βάρκιζα.

 

Η αστυνομική επιχείρηση στην Βάρκιζα αποφασίστηκε μετά από πολυήμερες έρευνες και παρακολουθήσεις και έγινε νυχτερινές ώρες και ξημερώματα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη όλων των εμπλεκομένων, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε ένα άτομο που συνελήφθη.

Η ποσότητα που εντοπίστηκε στην πολυτελή βίλα είναι τεράστια για κοκαΐνη αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το γραμμάριο καθαρής κοκαΐνης κοστίζει το λιγότερο 100 ευρώ άρα η αξία της ποσότητας αυτής φτάνει ή και ξεπερνά ανάλογα την ποιότητα τα 15-20 εκατομμύρια ευρώ!

Από την Ασφάλεια Αττικής αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών με το πέρας των ερευνών.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER