Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Θεσσαλονίκη: 47χρονη είχε κάνει το σπίτι της οίκο ανοχής

 
 
Μια 47χρονη λειτουργούσε παράνομο οίκο ανοχής μέσα στο σπίτι της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα
 

Αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό οίκου ανοχής που λειτουργούσε παράνομα σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης.

 

Συνελήφθη η 47χρονη ιδιοκτήτρια – διαχειρίστρια τους διαμερίσματος , σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας και της παράβασης του νόμου περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότ η συλληφθείσα προήγαγε στην πορνεία και ρύθμιζε τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών, που εκδίδονταν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Κατά την έρευνα στον παράνομο οίκο ανοχής , που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες χθες (22-12-2016), εντοπίστηκαν 27χρονη ομογενής και 26χρονη ημεδαπή, τις οποίες είχε εγκαταστήσει η υπεύθυνη της “επιχείρησης” στο διαμέρισμα, με σκοπό την επ’ αμοιβή έκδοσή τους και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Η συλληφθείσα , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER