Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Τραγωδία στη Μεσσήνη: Πατέρας πυροβόλησε θανάσιμα την 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε

 
 
Άφωνη έχει μείνει η κοινωνία της Μεσσήνης. Ο πατέρας είχε χάσει την σύζυγό του πριν 5 χρόνια και ήταν άνεργος
 

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το μέγεθος της οικογενειακής τραγωδίας στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, που έγινε πρωινές ώρες.

 

Ένας 59χρονος πατέρας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σηκώθηκε το πρωί, πήρε το κυνηγετικό του όπλο, μπήκε στο δωμάτιο της 10χρονης κορούλας τους την οποία κυριολεκτικά εκτέλεσε και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε!

Πατέρας και κόρη έμεναν μόνοι τους με όλα τα προβλήματα που είχαν αφού σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο πατέρας ήταν άνεργος και είχε χάσει την σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του πριν 5 χρόνια.

Πατέρα και κόρη βρήκε η γυναίκα που τους φρόντιζε. Μπήκε το πρωί μέσα στο σπίτι και αντίκρισε αυτό το σοκαριστικό θέαμα, ενώ αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

Στο σημείο αναμένεται ακόμα ιατροδικαστής, που ενδεχομένως θα ρίξει περισσότερο φως στο τι συνέβη, ενώ σε επίπεδο προανάκρισης εξετάζεται εάν ο 59χρονος παιδοκτόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας των όσων προβλημάτων βίωνε... και αν τυχόν θέλησε να βάλει ένα τέλος με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Πρόσθετα, οι αστυνομικοί ερευνούν το σπίτι μη τυχόν εντοπίσουν κάποιο σημείωμα που να εξηγεί με ακρίβεια του λόγους αυτής της τραγωδίας.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER