Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβα Μητσοτάκη

 
 
"Βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα" καταγγέλλει σε δήλωσή της η Μαρέβα Μητσοτάκη
 

Τη στιγμή της έκρηξης στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβα Μητσοτάκη κατέγραψε κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

 

To υλικό από τις κάμερες εξετάζουν και οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής που έχουν βάλει στο μικροσκόπιο όλα τα στοιχεία που ενδεχομένως τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η πυροδότηση έγινε με αναμμένο στουπί, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του καταστήματος. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, δεν παρενέβησαν, καθώς η φωτιά είχε σβήσει προτού επεκταθεί στο εσωτερικό του καταστήματος.

 

"Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα"

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία.  Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν» αναφέρει σε δήλωσή της σχετικα με την επίθεση η Μαρέβα Μητσοτάκη.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER