Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Βόλος: Στο σκοτάδι οι έρευνες για τη 'χρυσή' διάρρηξη με λεία 1,3 εκ. ευρώ και 900 χρυσές λίρες

 
 
Το αστρονομικό ποσό προερχόταν από ρευστοποίηση ομολόγου, πριν από λίγες εβδομάδες -.Οι αρχές ζήτησαν την άρση τραπεζικού απορρήτου
 

Στο σκοτάδι κινούνται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της κλοπής-μαμούθ με λεία 1,3 εκ. ευρώ και 900 χρυσές λίρες που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στην παραλία του Βόλου, όπου μένει ο γνωστός από τις δωρεές του στην Εκκλησία και στο Δήμο, 92χρονος (σ.σ.: ενώ στον επάνω όροφο μένει ο αδελφός του, στον οποίο φέρεται να ανήκουν τα χρήματα που εκλάπησαν).

 

Οι αρχές ζήτησαν την άρση τραπεζικού απορρήτου για να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών για το σπασμένο ομόλογο της οικογένειας ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Αρχικά η οικογένεια κατήγγειλε εκτός από την κλοπή των χρημάτων και κλοπή 400 λιρών, μετά ωστόσο φέρεται να διαπίστωσε ότι έλειπαν 900 λίρες. Η αστυνομία ερευνά το κατά πόσο ισχύουν τα όσα κατήγγειλε η οικογένεια σε ότι αφορά το ύψος του ποσού.

Οι δράστες όπως είναι γνωστό μπήκαν στο διαμέρισμα του ηλικιωμένου από την κεντρική πόρτα, παραβιάζοντας την κλειδαριά. Όπως δήλωσε η οικογένεια το αστρονομικό ποσό προερχόταν από ρευστοποίηση ομολόγου, πριν από λίγες εβδομάδες.

(Με πληροφορίες από OnLarissa)

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER