Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Για τη διαφθορά στην πολιτική κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη

 
 
Χωρίς να αναφερθεί σε μίζες, αλλά μιλώντας γενικά για τη διαφθορά στην πολιτική ζωή κατέθεσε στην Εισαγγελία Διαφθοράς η Βίκυ Σταμάτη. Μίλησε για ένα συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί και ο Άκης Τσοχατζόπουλος
 

Για θέματα διαφθοράς στην πολιτική ζωή μίλησε η Βίκυ Σταμάτη ενώπιον της εισαγγελέα Διαφθοράς, χωρίς όμως όπως φαίνεται να δίνει συγκεκριμένα στοιχεία.

 

Στην πολύωρη κατάθεσή της επιβεβαίωσε - κατά πληροφορίες- αυτά που είχε πει αρχικά στον εισαγγελέα Πεπόνη, μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο, βάζοντας στο κάδρο τουλάχιστον ένα πολιτικό πρόσωπο, όχι όμως για τις μίζες αλλά για θέματα διαφθοράς στη πολιτική ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κληθεί για κατάθεση στους εισαγγελείς διαφθοράς και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς η Βίκυ Σταμάτη όπως είπε όσα γνωρίζει τα γνωρίζει από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε οτι της είχε εκμυστηρευτεί ο Άκης για να ξεκαθαρίσουν επιτέλους  τα φαινόμενα διαφθοράς στην πολιτική ζωή. Όπως τόνισε δεν γνωρίζει το  περιεχόμενο της κατάθεσης διότι εξετάστηκε ως μάρτυρας, ενώ, παράλληλα ο κ Ραγκούσης επισήμανε πως η κυρία Σταμάτη δεν ζητάει κανένα αντίδωρο για όσα κατέθεσε. "Η αποφυλάκιση είναι σκοπός της προκειμένου να σφίξει το παιδί της στην αγκαλιά της" επισήμανε ο συνήγορος.

Η Β. Σταμάτη έφτασε το πρωί στην Εισαγγελία Διαφθοράς, συνοδευόμενη από ψυχίατρο, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε καθώς κρίθηκε οτι δεν συντρέχει κάποιος λόγος να παραμένει στο δικαστικό μέγαρο.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER