Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Εισροή υδάτων στο πλοίο Τάλως. Προσέκρουσε σε ξέρα στη Χίο

 
 
Tρία ρήγματα έχουν προκληθεί στο φορτηγό οχηματαγωγό πλοίο "Τάλως", που προσέκρουσε τη νύχτα στο λιμάνι των Μεστών στη Χίο, με αποτέλεσμα να υπάρξει εισροή υδάτων
 

Τρία ρήγματα στη δεξιά πλευρά κάτω από τον ίσαλο γραμμή έχουν διαπιστώσει οι δύτες στη δεξιά πλευρά του φορτηγού οχηματαγωγού πλοίου «Τάλως», που στη διάρκεια της νύχτας κατά την είσοδό του στο λιμάνι των Μεστών στη Χίο προσέκρουσε σε ξέρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί εισροή υδάτων.

 

Τα 13 μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο πλοίαρχος του "Τάλως" κατάφερε να δέσει το πλοίο στο λιμάνι και να αποβιβαστούν με απόλυτη ασφάλεια τα 13 φορτηγά οχήματα που μετέφερε.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τα νερά που μπήκαν μέσα στο πλοίο και αντιμετωπίζονται με τις αντλίες, έχουν κατακλύσει το σημείο ανάμεσα στις δεξαμενές καθαρού νερού και σε μία δεξαμενή καυσίμου.

Από την πρόσκρουση του πλοίου δεν υπήρξε θαλάσσια ρύπανση, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ειδικά συνεργεία αναμένεται να προχωρήσουν σε αποκατάσταση της ζημιάς.

Το πλοίο είναι τύπου ro-ro κατασκευής του 1971 με ελληνική σημαία και πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς, Σύρος, Τήνος, Μύκονος, Μεστά Χίου, Μυτιλήνη και επιστροφή.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network