Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

 
 
Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα συνοδεύεται και από πολύ ισχυρούς ανέμους, ενώ θα πέσουν και χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά με χαμηλό υψόμετρο
 

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα επηρεαστούν:

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου:

Τις βραδινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στέρεα Ελλάδα. Τη νύχτα πιθανόν η δυτική Μακεδονία, η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως η βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου:

Τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στέρεα και πιθανόν

η δυτική Μακεδονία. Μέχρι το απόγευμα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και πιθανόν πρόσκαιρα η ανατολική Στέρεα, οι Σποράδες και η Εύβοια. Μέχρι το βράδυ η ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη. μέχρι τη νύχτα η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Πού θα πέσουν χιόνια

Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μέτρα) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER