Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Εμετική επίθεση οπαδού της ΧΑ στη δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά

 
 
Χρήστης του twitter έκανε απρεπέστατο σχόλιο για την αδερφή της Ελληνίδας δημοσιογράφου που πάσχει από σύνδρομο Down, υπερασπιζόμενος την επίθεση των χρυσαυγιτών στο Πέραμα. Οργή στο twitter και μαζικές αναφορές "έριξαν" τον λογαριασμό του χρήστη
 

Ανάρμοστη επίθεση χρήστη του twitter σε βάρος της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά και της αδερφής της Ελευθερίας, η οποία πάσχει από σύνδρομο Down. Ο χρήστης @Gspanoudis321 ενοχλήθηκε από την ανάρτηση της εισβολής και των τραμπουκισμών ομάδας χρυσαυγιτών και του βουλευτή του κόμματος Γιάννη Λαγού σε σχολείο του Περάματος και απάντησε με τον πιο επαίσχυντο τρόπο. Ανάρτησε μια φωτογραφία της δημοσιογράφου με την αδερφή της και έγραψε: "Ποιο από τα 2 είναι το καθυστερημένο δεν μπορώ να καταλάβω" και συνέχισε με "ευχές" για την υγεία τη δική της και την οικογένειά της που πραγματικά δεν μας επιτρέπεται να αναπαράγουμε.

 

 

 

Η κα. Δεναξά απάντησε μέσα από τα social media λέγοντας: "Αυτά τα εκτρώματα της βαρβαρότητας και του μίσους ζούν ανάμεσα μας. Με την ευχή ο "σοφός" λαός να τα εξαφανίσει" και προσθέτει "Το παρακάτω, απο ανθρωποειδές της Χ.Α. επειδή δεν άρεσε η ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό δασκάλων και γονέων απο οπαδούς του φασιστικού κόμματος σε σχολείο του Περάματος". Όπως εξηγεί τέτοιες επιθέσεις δεν την αγγίζουν, θέλει όμως να δουν όλοι "με πιο καθαρό μυαλό, τι ασπάζονται και τι εκπροσωπούν" τέτοιοι άνθρωποι.

 

Η αντίδραση των χρηστών του twitter ήταν άμεση, με δεκάδες εξ αυτών να καλούν σε μαζική αναφορά του λογαριασμού. Ως αποτέλεσμα, οι διαχειριστές του twitter ανέστειλαν τη λειτουργία του.

 
Περισσότερα: χρυσή αυγή

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER