Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ένταση με Λαφαζάνη έξω απ' τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο

 
 
Επιχείρησαν να μπουν στο κτήριο όπου συνεδριάζουν οι συμβολαιογράφοι για τους πλειστηριασμούς αλλά απωθήθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ
 

Ένταση σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι έξω απ' το κτήριο όπου στεγάζεται ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος και αυτήν την ώρα συνεδριάζει για το αν θα συνεχίσει ή όχι την αποχή απ' τους πλειστηριασμούς, καθώς συγκεντρώθηκαν μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών αλλά και της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

 

Ο Π. Λαφαζάνης ζήτησε από τα ΜΑΤ να τον αφήσουν να περάσει στο κτήριο όπου πραγματοποιείται η συνεδρίαση και επικράτησε ένταση για λίγο καθώς οι αστυνομικοί δεν του το επέτρεψαν.

 

Για το θέμα αντέδρασε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία διερωτήθηκε σε καταγγελτικό τόνο: «Με τίνος εντολή φυλάσσεται από ΜΑΤ η παράνομη συνέλευση συμβολαιογράφων για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς;»

 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, οι συμβολαιογράφοι αναμένεται να λάβουν απόφαση για άρση της αποχής, η οποία επρόκειτο να ληφθεί στην γενική συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά δεν διεξήχθη λόγω αδυναμίας των μελών να προσεγγίσουν τον χώρο, εξαιτίας της παρουσίας συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών. Αν προχωρήσουν σε αυτή την απόφαση τότε την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER