Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Επεισόδια μελών του ΠΑΜΕ με τα ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού

 
 
Ξύλο μεταξύ ΠΑΜΕ και ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού όταν επιχειρήθηκε να σπάσει ο κλοιός των ΜΑΤ
 

Ρεπορτάζ: Μάνος Φραγκιουδάκης

Εισβολή στη στοά του υπουργείου Εργασίας πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ μετά από συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Λίγο μετά της 12 μέλη του ΠΑΜΕ αλλά και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην ρύθμιση για την κήρυξη των απεργιών που κατέθεσε η κυβέρνηση και η οποία τελικώς θα αποσυρθεί από το νομοσχέδιο στο οποίο κατατέθηκε προκειμένου να συμπεριληφθούν σε επόμενο νομοσχέδιο.

 

 

Αφού έκλεισαν την οδό Σταδίου από το ύψος του υπουργείου Εργασίας έκαναν έφοδο στη στοά του υπουργείου σπάζοντας τα ρολά με κράνη και γροθιές. Εισήλθαν στη στοά όπου βρισκόταν δυνάμεις των ΜΑΤ.

 

Μετα απο μικρής διάρκειας συμπλοκές από τις οποίες τραυματίστηκαν ελαφρά δυο διαδηλωτές και ένας αστυνομικός, τα ΜΑΤ οπισθοχώρησαν και η ένταση σταμάτησε. Στη συνέχεια οι διαδηλωτές εξήλθαν από τη στοά. Αφού έσπασαν η πορεία κατευθύνθηκε στη Βουλή όπου έξω από την πλαϊνή είσοδο έγραψαν με κόκκινη μπογιά: "Κάτω τα ξερά σας από την απεργία". Επισης πέταξαν την επιγραφή του υπουργείου Εργασίας την οποία έσπασαν νωρίτερα.

"Λέμε καθαρά στην κυβέρνηση να μην τολμήσουν να ξαναφέρουν στη βουλή  (την τροπολογία για την απεργία)" ανέφεραν οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ.

Στη συνέχεια, το μπλοκ του ΠΑΜΕ κινήθηκε προς το Μέγαρο Μαξίμου, όπου πραγματοποιήθηκε συμπλοκή με τα ΜΑΤ, όταν επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER