Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Εντός της επόμενης εβδομάδας η διάταξη στη Βουλή από τον Ν.Τόσκα για τους πυροσβέστες

 
 
"Συνεχίζουμε τη διαδικασία ένταξης των Πυροσβεστών Πενταετούς Θητείας στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό", αναφέρει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
 

Την κατάθεση διάταξης στη Βουλή, εντός της επόμενης εβδομάδας, για την συνέχιση της εργασίας των πυροσβεστών 5ετούς θητείας και την διασφάλιση τους, μέχρι την μονιμοποίηση τους, ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Συνεχίζουμε τη διαδικασία ένταξης των Πυροσβεστών Πενταετούς Θητείας στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό. Για την διασφάλιση της εργασίας, που θα παρέχουν μέχρι τη μονιμοποίηση θα κατατεθεί νομοθετική διάταξη στη Βουλή μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με την σύμφωνη γνώμη των Υπουργείων Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης».

Αποχώρησαν οι πυροσβέστες από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία εδώ και μισή ώρα στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς αποχώρησαν οι πυροσβέστες πενταετούς θητείας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Όπως έγινε γνωστό από την πανελλήνια ένωσή τους, θα περιμένουν τη διάταξη που θα καταθέσει στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας για τη διασφάλισή τους. Ωστόσο, θα συζητήσουν τυχόν νέες κινητοποιήσεις με παράλληλη ενημέρωση της κοινής γνώμης προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία μονιμοποίησής τους, όπως προβλέπεται από τον νόμο.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER