Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017
 
 
 

Μην τα χάσετε

 

 

Έρευνες για τον εντοπισμό ψαροντουφεκά στο Λαύριο

 
 
 
Έπεσε για ψαροντούφεκο με τον γιο του ενώ στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 7 μποφόρ και δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια
 

Σε συναγερμό βρίσκεται το λιμενικό, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Πολεμική Αεροπορία από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης για τον εντοπισμό ενός 55χρονου ερασιτέχνη ψαρά, που έπεσε για ψαροντούφεκο το απόγευμα με τον γιο του στην περιοχή του Λαυρίου και δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια.

 

Ο γιος του προσπάθησε να βουτήξει για να τον βρει αλλά δεν τα κατάφερε και αμέσως κάλεσε το Λιμενικό. Στην περιοχή εκείνη την ώρα και μέχρι τώρα πνέουν άνεμοι εντάσεως 7 μποφόρ, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως ο 55χρονος πάσχει από επιληψία.

Το σκάφος του Λιμενικού, εξαιτίας της τρικυμίας δεν κατάφερε να τον εντοπίσει και έτσι το Λιμενικό ζήτησε την συνδρομή από αέρος από την Π.Α. με ελικόπτερο Super Puma, που σηκώθηκε και πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή. Στις έρευνες συμμετέχουν και άντρες της Πυροσβεστικής που ψάχνουν στις γύρω ακτές.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι πυροσβέστες θα αποχωρήσουν από την περιοχή αφού μέχρι στιγμής είναι άκαρπες οι έρευνές τους και θα συνδράμουν ξανά τις δυνάμεις του Λιμενικού το πρωί, εφόσον τους ζητηθεί.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 247 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
comments powered by Disqus