Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Έσβησαν οι φωτιές στην Πελοπόννησο

 
 
Τέθηκαν υπό πλήρη έλεγχο οι πυρκαγιές που μαίνονταν το Σάββατο στη Μεσσηνία και την Αργολίδα, μετά από μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής
 

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκαν χθες το βράδυ οι πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν το μεσημέρι στη Μεσσηνία και την Αργολίδα. Στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας η φωτιά, που εκδηλώθηκε στη θέση 'Αμμος, σύμφωνα με πρώτη εκτίμηση του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,προήλθε από τον παρακείμενο σκουπιδότοπο της περιοχής, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά στον 'Αγιο Ανδριανό Αργολίδας.

 

Στην περιοχή των Γαργαλιάνων παραμένουν ακόμη για λόγους ασφαλείας πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 15 άνδρες, ενώ στην περιοχή του Αγίου Ανδριανού Αργολίδας η φωτιά έχει πλήρως κατασβεστεί.

Ο απολογισμός των ζημιών από τις δύο πυρκαϊές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι: Στους Γαργαλιάνους 60 στρέμματα δασικής έκτασης και 20 στρέμματα γεωργικής με ελιές και στον 'Άγιο Ανδριανό Αργολίδας 15 στρέμματα με ξηρά χόρτα. Σύμφωνα με την Π.Υ. και στις δύο περιπτώσεις δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές.

 

Πηγή: ΑΠΕ

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER