Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο: Ενδείξεις ή αποδείξεις για εμπρησμό στον Κάλαμο;

 
 
Μπουκάλα αερίου και δύο κάτοπτρα εντοπίστηκαν από αναγνώστη του News24/7 στην περιοχή όπου μαίνεται η καταστροφική πυρκαγιά. Απόδειξη εμπρησμού; Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο
 

Υποψίες για τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε ή εξελίχθηκε η πυρκαγιά στον Κάλαμο δημιουργεί φωτογραφία- ντοκουμέντο, που τράβηξε κάτοικος της περιοχής και τις οποίες απέστειλε στο News24/7.

 

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε κοντά σε πυλώνα της ΔΕΗ μία μπουκάλα φυσικού αερίου και δίπλα δύο φανάρια αυτοκινήτου, που εμφανώς τοποθετήθηκαν εκεί για να λειτουργήσουν ως κάτοπτρα.

 

 

Στο χάρτη εικονίζεται το ακριβές στίγμα του σημείου όπου βρέθηκαν τα συγκλονιστικά στοιχεία.

 

Η μπουκάλα και τα κάτοπτρα εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά το απόγευμα της Κυριακής. Υπενθυμίζεται ότι κάτοικοι του Καλάμου είχαν δηλώσει εξαρχής σε τηλεοπτικούς σταθμούς ότι άκουσαν πέντε εκρήξεις πριν ξεσπάσει η φωτιά που κατέκαψε τον Κάλαμο και έφτασε μέχρι το Βαρνάβα.

 

Ακολουθεί και το βίντεο ντοκουμέντο

Αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί όσα είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 αυτόπτης μάρτυρας του Καλάμου που μας έστειλε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως "δεν μπορώ να φανταστώ ότι πέταξε κάποιος μια φιάλη και παράλληλα πέταξε τυχαία και δυο κάτοπτρα...".

 

 
Περισσότερα: Φωτιά

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER