Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Φωτογραφίες: Η επιστροφή του Μ.Λεμπιδάκη στο εργοστάσιό του μετά από 6 μήνες ομηρίας

 
 
"Είμαι απόλυτα καλά αισθάνομαι πολύ όμορφα είμαι υγιής ψυχικά και σωματικά. Το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να έρθω εδώ και να βρεθώ με τους συνεργάτες μου" ήταν τα πρώτα λόγια του Μιχάλη Λεμπιδάκη μόλις πέρασε την πόρτα του εργοστασίου του
 

Χαμογελαστός αλλά και δυνατός εμφανίστηκε μια μέρα μετά την απελευθέρωσή του στα πλαστικά Κρήτης ο Μιχάλης Λεμπιδάκης που προς έκπληξη όλων.

 

"Είμαι απόλυτα καλά αισθάνομαι πολύ όμορφα είμαι υγιής ψυχικά και σωματικά. Το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να έρθω εδώ και να βρεθώ με τους συνεργάτες μου"  ήταν τα πρώτα λόγια του Μιχάλη Λεμπιδάκη μόλις μπήκε στο χώρο του εργοστασίου και αντίκρισε τους συνεργάτες του.

 

Είχε μια καλή κουβέντα να πει για όλους και όταν ρωτήθηκε πόσο δύσκολοι ήταν αυτοί οι μήνες είπε πως ήταν εφιαλτικοί ειδικά για το μυαλό! Ρωτήθηκε και για την αστυνομία και τόνισε πως εκείνος που ξέρει και έζησε από μέσα την εικόνα της αστυνομικής επιχείρησης ξέρει με πόσο επαγγελματικό τρόπο και ευσυνειδησία έδρασαν οι αστυνομικοί και τους ευχαρίστησε για αυτό.

Ο ίδιος αναφορικά με την συνδρομή της αστυνομίας ανέφερε "Εγώ που ξέρω εκ των έσω είναι ένα θαύμα αυτό που πέτυχαν και τους ευχαριστώ πολύ" ενώ αναφορικά με τους 6 μήνες που παρέμεινε σε ομηρεία ανέφερε "Ήταν βασανιστικοί κυρίως για το μυαλό".

 
Περισσότερα: Λεμπιδάκης

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER