Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Φωτορεπορτάζ: Συγκέντρωση ΛΟΑΤΚΙ έξω από τη βουλή για την ταυτότητα φύλου

 
 
Με συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων των διεμφυλικών μέλη σωματείων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας συγκεντρώθηκαν έξω από τη βουλή. Συνηθισμένη παραφωνία η εμφάνιση της Ελένης Λουκά
 

Έξω από τη Βουλή συγκεντρώθηκαν μέλη του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, της Colour Youth αλλα και αρκετά άλλα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναγνώριση ταυτότητας φύλου. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, περί τα 100 άτομα, με σημαίες και συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων των διεμφυλικών, βρέθηκαν μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο προκειμένου να διατρανώσουν την υποστήριξή τους στο νομοσχέδιο, παρά το γεγονός πως, όπως αναφέρουν, αυτό έχει σημαντικές ελλείψεις.

 

Με συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων των διεμφυλικών, αλλά και τη θέση πως το ζήτημα είναι  θέμα παιδείας, όπως ήταν το σύνθημα στο τελευταίο Athens Pride, οι συγκεντρωμένοι θέλησαν να υποστηρίξουν την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Δείτε εικόνες:

 

Στα παραλειπόμενα της συγκέντρωσης, η γνωστή για τις παρόμοιες παρεμβάσεις της Ελένη Λουκά, που βρέθηκε έξω από το κοινοβούλιο με μια εικόνα της Παναγίας και φωνάζοντας συνθήματα κατά της νομοθετικής πρωτοβουλίας. Όπως φαίνεται ωστόσο, παρενέβησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να απομακρυνθεί.

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER