Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Η Alpha Bank στο πλευρό των πληγέντων της Δυτικής Αττικής

 
 
Σειρά ενεργειών για την στήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στη ∆υτική Αττική ανακοίνωσε η Alpha Bank
 

Σειρά ενεργειών για την στήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στη ∆υτική Αττική ανακοίνωσε η Alpha Bank.

 

Ειδικότερα, προκειμένου να συμβάλει στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στη ∆υτική Αττική η Alpha Bank ανακοίνωσε ότι προσφέρει καθημερινά 300 μερίδες ζεστού φαγητού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήμου Μάνδρας, καθώς και περίπου 4.000 τεμάχια τροφίμων μακράς διαρκείας και είδη ρουχισμού.

Επίσης για τη διευκόλυνση της αποπληρωμής στεγαστικών, καταναλωτικών δανείων και καρτών, η Τράπεζα παρέχει επίσης τη δυνατότητα άτοκης αναστολής πληρωμών για δύο μήνες, σε πελάτες της που είναι κάτοικοι των περιοχών Μάνδρας, Μεγάρων, Μαγούλας και Νέας Περάμου.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας, κατόπιν αιτήσεως στα καταστήματα συνεργασίας τους, έως την 31.1.2018.

Επιπλέον, προκειμένου να συμβάλει κατά το δυνατόν στην αποκατάσταση των συναλλαγών με κάρτες στις πληγείσες περιοχές, η Τράπεζα θα προβεί στην αντικατάσταση των κατεστραμμένων τερματικών στις επιχειρήσεις- πελάτες της που έχουν υποστεί ζημίες από τις πλημμύρες, ενώ θα αναλάβει και τυχόν δαπάνες για την τεχνική υποστήριξη ή το ενοίκιο του νέου τερματικού για τους επόμενους έξι μήνες.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER