Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Η απάντηση της ΓΣΕΕ για τον προπηλακισμό Παναγόπουλου

 
 
"Οι προσπάθειες μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού ατόμων δεν μπορούν να υπονομεύσουν την παρουσία της ΓΣΕΕ στο συλλαλητήριο των επιστημονικών φορέων" σχολιάζει η ΓΣΕΕ για τον προπηλακισμό του Γ. Παναγόπουλου
 

Ανακοίνωση για τον προπηλακισμό που δέχτηκε ο πρόεδρος της Γιάννης Παναγόπουλος στο συλληλητήριο των επιστημόνων, ενώ έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, εξέδωσε η ΓΣΕΕ, στη οποία αναφέρεται ότι «οι προσπάθειες μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού ατόμων, που καμία σχέση δεν είχαν με το επιστημονικό προσωπικό της χώρας, δεν μπορούν να υπονομεύσουν την παρουσία της ΓΣΕΕ στο συλλαλητήριο των επιστημονικών φορέων, κατά της ασφαλιστικής απορρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση».

 

Στην ίδια ανακοίνωση η ΓΣΕΕ σημειώνει ότι τέτοιου είδους μεμονωμένα περιστατικά μόνο «καλές υπηρεσίες» σε κυβέρνηση και δανειστές μπορούν να προσφέρουν και τονίζει: «Η Συνομοσπονδία διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση, ότι κανείς και με κανέναν τρόπο δε μπορεί να "σπάσει" το κοινό μέτωπο του αγώνα όλων των κοινωνικών ομάδων της χώρας, ενάντια στις καταστροφικές κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές».

Η δήλωση που έκανε τελικά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος στο συλλαλητήριο των επιστημονικών φορέων ήταν η ακόλουθη:

«Ο κόσμος του μόχθου, ο κόσμος της εργασίας, ο κόσμος της επιστήμης, όλοι πλήττονται από αυτόν τον απαράδεκτο νόμο που θέλει να κατεβάσει η κυβέρνηση.

Δεν είναι ένας νόμος ασφαλιστικός, είναι ένας νόμος φορολογικός και πρέπει να αποσυρθεί τώρα.

Βρισκόμαστε στο πλευρό των νέων επιστημόνων, που πλήττονται βάναυσα και πιστεύουμε ότι με τους μεγάλους κοινωνικούς αγώνες τα σχέδια της κυβέρνησης δεν θα περάσουν.

Θα αγωνιστούμε, να μην περάσουν».

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER