Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κατάληψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από ένστολους

 
 
Δεν φεύγουν από εκεί προειδοποιούν τα προεδρεία Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών αν δεν δουν τον κ. Χουλιαράκη και ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους
 

Συμβολική κατάληψη πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη τα προεδρεία των συνδικαλιστικών ενώσεων των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών και των Λιμενικών, απαιτώντας να συναντηθούν με τον κ. Χουλιαράκη.

 

Αν και τους μεταφέρθηκε ότι αυτή την στιγμή είναι δύσκολο να υπάρξει μία τέτοια συνάντηση και αύριο αποχωρεί για το εξωτερικό ο αναπληρωτής υπουργός, εκείνοι δηλώνουν αμετακίνητοι μέχρι να τους δει και να τους δώσει απαντήσεις στα οικονομικά τους αιτήματα για τα οποία τονίζουν ότι έχουν δεχθεί εμπαιγμό τους τελευταίους 6 μήνες.

Μάλιστα, δηλώνουν έτοιμοι ακόμα και να κοιμηθούν μέσα στο γραφείο του υπουργού έως ότου εκείνος τους δεχθεί για να τους δώσει απαντήσεις στα αιτήματα τους που μεταξύ άλλων αφορά το μισθολογικό, την αναγνώριση του επικίνδυνου του επαγγέλματος τους κλπ. Αυτά συμβαίνουν ενώ την ίδια ώρα περισσότεροι από 1.000 πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας και ζητούν την μονιμοποίησή τους.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER