Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κλειστά σχολεία και στην Αττική

 
 
Ποια σχολεία στην Αττική παρέμειναν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας
 

Κλειστά, λόγω της κακοκαιρίας, παρέμειναν σήμερα, Δευτέρα, πολλά σχολεία σε όλη την επικράτεια και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο νομός Αττικής.

 

Έτσι, το πρώτο κουδούνι για το 2017 δεν χτύπησε σήμερα στα σχολεία στον Διόνυσο, την 'Ανοιξη, τον 'Αγιο Στέφανο, τη Δροσιά, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη και τη Σταμάτα. Επίσης κλειστά, παρέμειναν τα σχολεία στον δήμο Ωρωπού (Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Αφίδνες, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Αυλώνα, Συκάμικο, Χαλκούτσι, Ωρωπός, Σκάλα Ωρωπού, Νέα Παλάτια) και το δήμο Μαραθώνα (Γραμματικό, Βαρνάβας, Μαραθώνας, Κάτω Σούλι).

Μία επιπλέον μέρα διακοπών, λόγω κλειστών σχολείων, θα έχουν σήμερα και οι μαθητές των Κυθήρων και του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και Ραφήνας-Πικερμίου.

Εξάλλου, στις 10 το πρωί, αντί στις 8, άνοιξαν τα σχολεία στην Παιανία.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, είναι νωρίς για να παρθεί απόφαση για το εάν θα ανοίξουν αύριο όλα τα σχολεία, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν σε κάθε περιοχή. Πάντως, η Περιφέρεια, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καραμέρος, είναι σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους δήμους του νομού.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER