Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κομοτηνή: Εντοπίστηκαν οι σοροί των δύο επιβαινόντων του μοιραίου Τσέσνα

 
 
Κάτω από δυνατή βροχή σε εντελώς απόκρημνο σημείο οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τα θύματα της συντριβής του μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Κερασιά Κομοτηνής. Δυστυχώς και ο άντρας και η γυναίκα εντοπίστηκαν νεκροί
 

Εντοπίστηκαν από τους πυροσβέστες λίγο μετά τις 10 τη νύχτα και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες με δυνατή βροχή και σε απόκρημνο σημείο κοντά στα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους, οι σοροί και των δύο άτυχων επιβαινόντων, του άντρα και της γυναίκας από την Ουκρανία και γίνονται προσπάθειες για να τους ανασύρουν από την απόκρημνη χαράδρα.

 

Αρχικά εντοπίστηκε κοντά στα συντρίμμια η πρώτη σορός και στη συνέχεια και η δεύτερη σε επίσης κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ζευγάρι Ουκρανών που απογειώθηκε με το ιδιωτικό μονοκινητήριο αεροσκάφος σήμερα στις 12.35 από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης με προορισμό την Ρουμανία.

Η πρώτη αναφορά ήρθε από ένα δεύτερο ίδιο αεροσκάφος που απογειώθηκε επίσης από την Αλεξανδρούπολη με τον ίδιο προορισμό που ανέφερε στον Πύργο ελέγχου της Σόφιας πως είχε χάσει τα ίχνη του πρώτου.

Οι Βούλγαροι ενημέρωσαν τις ελληνικές Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες εντοπισμούς και διάσωσης από αέρος και εδάφους, μέχρι που κλιμάκιο πυροσβεστών εντόπισε τα πρώτα συντρίμμια και συγκεκριμένα ένα φτερό σε απόκρημνη χαράδρα, στην Κερασιά Κομοτηνής και έκτοτε ξεκίνησε μία πολύ δύσκολη κατάβαση για τα σωστικά συνεργεία.

(Φωτογραφία αρχείου: AP Images)

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER