Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κρήτη: Έγκυος γυναίκα κόντεψε να γεννήσει μέσα σε σχολικό λεωφορείο

 
 
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολικό λεωφορείο του δημοτικού σχολείου Αγίου Γεωργίου Λασιθίου
 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολική εκδρομή που πραγματοποίησαν μαθητές του δημοτικού στην Κρήτη Μία μητέρα αποφάσισε να είναι συνοδός στην σχολική εκδρομή που πραγματοποίησε το δημοτικό σχολείο Αγίου Γεωργίου Οροπεδίου Λασιθίου.

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και κάποιοι γονείς – ανάμεσά τους και η μητέρα που ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη – ξεκίνησαν από το Λασίθι για να επισκεφτούν το Φράγμα Αποσελέμη και μετά το Ρέθυμνο. Κατά την επιστροφή όμως, λίγο έξω από το Ρέθυμνο, ήρθαν και… οι πρώτοι πόνοι στην έγκυο γυναίκα ενώ στη συνέχεια έσπασαν και τα νερά.

 

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ από τους δασκάλους του σχολείου, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε την έγκυο γυναίκα.Την μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου με την γυναίκα να κάνει αμέσως εισαγωγή στην Μαιευτική Κλινική. Λίγη ώρα αργότερα, έφερε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι. Στην είδηση της γέννας όλο το σχολείο ξέσπασε σε κραυγές χαράς ενώ όλοι αναφέρουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν την συγκεκριμένη εκδρομή.

 

Πηγή: cretapost.gr

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER