Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα μήνα στην Εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης

 
 
Ποιες ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή στην περιοχή της Στυλίδας λόγω έργων ασφαλτόστρωσης
 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Στυλίδας, εξαιτίας πραγματοποίησης έργων ασφαλτόστρωσης.

 

Ειδικότερα, από την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου έως και τις 12 Νοεμβρίου και από το 234ο έως το 237ο χλμ. θα ισχύσουν τα παρακάτω:

* Από τις 10 έως τις 15 Οκτωβρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και μέρος της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, ενώ ταυτόχρονα στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας.

* Από τις 16 έως τις 29 Οκτωβρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του εν λόγω τμήματος, με διοχέτευση της κυκλοφορίας και των δύο ρευμάτων στον κλάδο του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα (αμφιδρόμηση) και διαθέσιμη μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

* Από τις 30 έως τις 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί εναλλαγή της αμφιδρόμησης με διοχέτευση της κυκλοφορίας και των δύο ρευμάτων στον κλάδο του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

* Από τη 1 έως τις 12 Νοεμβρίου, η αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων θα συνεχιστεί, στον κλάδο του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, προκειμένου οι εργασίες συντήρησης να συνεχιστούν στον κλάδο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER