Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Λουράντος: Υποκριτικό να αποκαλούνται οι μάρτυρες 'κουκουλοφόροι'

 
 
"Να αφεθεί η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της" ζήτησε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6
 

Υπάρχουν κι άλλες φαρμακευτικές εταιρίες που πρέπει να χάσουν τον ύπνο τους δήλωσε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, Κωνσταντίνος Λουράντος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

 

Ο πρόεδρος του ΦΣΑ σημείωσε ότι οι εταιρίες προσφεύγουν σε θεμιτές και αθέμιτες πρακτικές προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους ενώ, υπογράμμισε ότι δίνεται κατα κόρον φάρμακο της Novartis για συγκεκριμένη πάθηση ενώ υπάρχει άλλο που είναι 30 φορές πιο φτηνό.

Αναφερόμενος στην καθοδηγούμενη συνταγογράφηση, υπογράμμισε ότι υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, προσθέτοντας, όμως, ότι τις τιμές δεν τις καθορίζουν οι γιατροί αλλά οι πολιτικοί.

Ο κ. Λουράντος, είπε ότι πρέπει να αφεθεί η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και ζήτησε, οι πολιτικοί να αντιμετωπιστούν όπως και οι απλοί πολίτες, ενώ χαρακτήρισε υποκριτικό να αποκαλούνται οι μάρτυρες κουκουλοφόροι, καθώς τον νόμο για τους προστατευόμενους μάρτυρες τον ψήφισαν αυτοί που τους κατηγορούν.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER