Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ένταση στην Πανεπιστημίου- Μία σύλληψη

 
 
Άτομα με κουκούλες και κράνη προσπάθησαν να περάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να βρεθούν στα Προπύλαια όπου έλαβε χώρα νωρίτερα αντισυγκέντρωση. Επιτέθηκαν επίσης Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο "ΕΜΠΡΟΣ" και σε μοτοσικλετιστή στην Οδό Σόλωνος
 

Μικρή ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Αμερικής, όταν ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ, που έχει σχηματίσει φραγμό στο σημείο. Οι αστυνομικοί τούς απώθησαν πραγματοποιώντας και μια σύλληψη, χωρίς να υπάρξει συνέχεια. Τα επεισόδια περιορίστηκαν στην οδό Κλεισόβης στα Εξάρχεια πίσω από την Πλατεία Κάνιγγος.

 

Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, το επεισόδιο σημειώθηκε μετά την αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια και ενώ οι συγκεντρωθέντες είχαν ήδη αποχωρήσει και απομακρύνονταν.

Επιθέσεις ακροδεξιών

Πέραν της έντασης που σημειώθηκε στην Οδό Πανεπιστημίου ομάδα ακροδεξιών επιτέθηκε με πέτρες και μπουκάλια στο «Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ» στου Ψυρρή, επί της οδού Παλαμίδου και στη συνέχεια διέφυγαν από το σημείο.

Ακόμη, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε μοτοσικλετιστή επί της οδού Σόλωνος που έφερε κάποια διακριτικά και τον τραυμάτισαν ελαφρά.

 
Περισσότερα: Συλλαλητήριο, Σκοπιανό

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER