Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μυτιλήνη: Μετανάστες βούτηξαν για να σώσουν τους επιβάτες αυτοκινήτου

 
 
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Μετανάστες έπεσαν στη θάλασσα για να σώσουν τους επιβαίνοντες. Ένας 16χρονος και μια 15χρονη έχασαν τη ζωή τους
 

Τρεις νεαροί μετανάστες, ο Σοφιάν 19 χρονών από το Ιράκ και ο Καντίρ 19 χρονών με τον Καμίλ, και οι δυο από την Αλγερία, βρέθηκαν σήμερα τα χαράματα στο λιμάνι της Μυτιλήνης λίγα μέτρα από το σημείο όπου το ΙΧ αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα το θάνατο δυο παιδιών: ενός 15χρονου κοριτσιού και ενός 16χρονου αγοριού.

 

Σύμφωνα με στοιχεία της σχετικής δικογραφίας που διενεργεί το λιμεναρχείο Μυτιλήνης, οι δυο από τους τρεις μετανάστες, ο Σοφιάν και ο Καντίρ αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν το συμβάν βούτηξαν στη θάλασσα. Μαζί τους και στέλεχος του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να βγάλουν τρεις από τους πέντε επιβαίνοντες στο δίθυρο αυτοκίνητο, οι οποίοι βρίσκονταν στο πίσω μέρος του. Ο τρίτος μετανάστης έμεινε στο πεζοδρόμιο του λιμανιού προσπαθώντας να  βοηθήσει τους δυο 20χρονους, οδηγό και συνοδηγό, που είχαν στο μεταξύ βγει από το βυθισμένο αυτοκίνητο.

Δυστυχώς, όπως είναι γνωστό, τελικά από τους τρεις που είχαν εγκλωβιστεί, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μόνο τον έναν.

Οι τρεις μετανάστες μέχρι και αργά σήμερα το μεσημέρι κατέθεταν στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Φωτογραφία: lesvosnews.net

 
Περισσότερα: Μετανάστες

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER