Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Νέα δίωξη κατά Σταύρου Ψυχάρη

 
 
Αφορά σε 'τρύπα' 45 εκατ. ευρώ στα εισοδήματά του τα τελευταία 15 χρόνια
 

Ακόμα μία ποινκή δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του επικεφαλής του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, λίγες μόλις ώρες από την έναρξη της απεργίας διαρκείας των εργαζομένων εξαιτίας της πολύμηνης καθυστέρησης των απολαβών τους.

 

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του εκδότη για τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και πόρισμα που συνέταξε το ΚΕΦΟΜΕΠ σχετικά με τα εισοδήματα του Στ. Ψυχάρη. Σε αυτό, κατά τις ίδιες πηγές, αναφέρεται πως τα αποτελέσματα των ερευνών σχετικά με τα εισοδήματά του από το 2000 έως σήμερα καταδεικνύουν "τρύπα" ύψους περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Την υπόθεση θα χειριστεί ανακριτής, ο ο οποίος θα ξεκινήσει εκ νέου τη διερεύνηση των στοιχείων της δικογραφίας. Υπενθυμίζεται ότι ήδη σε βάρος του εκκρεμεί ακόμη μία υπόθεση για κακούργημα και συγκεκριμένα για ηθική αυτουργία σε απιστία, την οποία φέρονται ότι διέπραξαν υπάλληλοι της τράπεζας που του χορήγησαν προσωπικά δάνεια, ύψους περίπου 55 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER