Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

'Οδός Τζίμη Πανούση': Ο Ηλίας Ψινάκης θα προτείνει την μετονομασία του δρόμου που έμενε ο μεγάλος καλλιτέχνης

 
 
"Ετοιμάζαμε ένα σόου, αλλά αντί για σόου κάναμε αυτό", δήλωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης λίγα λεπτά μετά την κηδεία του Τζίμη Πανούση
 

"Ετοιμάζαμε ένα σόου, αλλά αντί για σόου κάναμε αυτό", δήλωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης λίγα λεπτά μετά την κηδεία του Τζίμη Πανούση.

 

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος,  μετά τον θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη, οι δυο τους είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο να κάνουν μαζι ένα τηλεοπτικό σόου, ιδέα που δεν πρόλαβαν να υλοποιήσουν.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram, ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρέτησε τον καλλιτέχνη γράφοντας μεταξύ άλλων: "Το Show που μου πρότεινες να κάναμε φέτος δεν το βλέπω...Δεν πειράζει...Κάθε εμπόδιο για καλό... Θα το κάνουμε «επάνω» όταν έρθω να σας βρω με το καλό, με “κοινό” όλους τους καλούς, ταλαντούχους φίλους μας που μας γουστάρουν και τους γουστάρουμε!!! "

Τζιμάκο μου αυτή είναι η τελευταία μας φωτογραφία σπίτι μου που πεθάναμε στο γέλιο και η χυλόπιτα που μου έριξες για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το Show που μου πρότεινες να κάναμε φέτος δεν το βλέπω...Δεν πειράζει...Κάθε εμπόδιο για καλό... Θα το κάνουμε «επάνω» όταν έρθω να σας βρω με το καλό, με “κοινό” όλους τους καλούς, ταλαντούχους φίλους μας που μας γουστάρουν και τους γουστάρουμε!!! Μέχρι τότε φίλησε τους μου όλους και κάνε τους να πεθάνουν στα γέλια όπως μόνο εσυ ξερεις...!!! Bon Voyage Θεά μου...!!! #TzimisPanousis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

Mετά την κηδεία του αγαπημένου μουσικού, ο δήμαρχος Μαραθώνα, μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε πως σκοπεύει να προτείνει την μετονομασία του δρόμου όπου διέμενε ο Τζίμης Πανούσης, προς τιμήν του μεγάλου καλλιτέχνη.

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER