Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Οι πρώτες κλήσεις του 2017 σε Πυροσβεστική και Αστυνομία

 
 
Χωρίς απρόοπτα έφυγε το 2016 και εξίσου ήρεμα μπήκε το 2017 για Πυροσβεστική και Αστυνομία
 

Σχετικά ήρεμα έφυγε το 2016 και εξίσου ήρεμα μπήκε το 2017 για Πυροσβεστική και Αστυνομία. Η τελευταία κλήση που δέχτηκε η Άμεση Δράση στην Αττική ήταν στις 23:59 από διάφορα σπίτια στο Μενίδι για διατάραξη κοινής ησυχίας, από εξαιρετικά δυνατή μουσική που προερχόταν από τον καταυλισμό των Ρομά.

 

Στις 00:01 του 2017, η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Άμεση Δράση ήταν από συναγερμό σε σπίτι στην Ηλιούπολη, η οποία όμως ήταν άκυρη.

Στην Πυροσβεστική, η τελευταία κλήση του 2016 έγινε στις 23:53 και ήταν αναγγελία φωτιά σε κτίριο που στεγάζονται γραφεία στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Γ΄Σεπτεμβρίου, η οποία όμως αποδείχτηκε ψευδής και... φάρσα.

Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική για το 2017 ήταν ακριβώς τα μεσάνυχτα από την Κομοτηνή για φωτιά σε κάδο. Στην Αττική, στις 00:03 η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για φωτιά εν υπαίθρω σε οικοπεδικό χώρο και το πιο σοβαρό περιστατικό ήταν στον Βόλο, από πυρκαγιά που ξέσπασε 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στο 3ο χλμ. της Εθνικής Οδού Βόλου-Λάρισας, σε μεταφορική εταιρεία, όπου κάηκαν τρια φορτηγά.

Φωτό: sooc.gr

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER