Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Όταν ο Ψινάκης ανακήρυξε τον Jean Paul Gaultier πολίτη του Μαραθώνα

 
 
Ο Δήμαρχος Μαραθώνα υποδέχτηκε τον Γάλλο δημιουργό στην Αθήνα και του απένειμε το παράσημο του μέλους της "Λεγεώνας του Μαραθώνα"
 

Ο Ηλίας Ψινάκης απένειμε στον Jean Paul Gaultier το παράσημο του μέλους της «Λεγεώνας του Μαραθώνα», τιμώντας τον έτσι για την προσφορά του στην Ελλάδα. Σε μια συνάντηση το πρωί του Σαββάτου στο Μουσείο Μπενάκη, οι δύο άνδρες ξεναγήθηκαν στο κτίριο και μίλησαν στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.

 

Με τον παλιό καλό μου φίλο @jpgaultierofficial ,ένα super talented διεθνή καλλιτέχνη, έναν Living Legend, ο οποίος αγαπάει & διαφημίζει την χώρα μας παγκοσμίως εδώ και πολλές δεκαετίες! Αγαπάει τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και έχει εμπνευστεί πολλές φορές από αυτή. Τα δημιουργήματα του φιλοξενούνται στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου! Τώρα ήρθε στην Ελλάδα για ένα ιερό σκοπό που αφορά τον πολιτισμό μας. Ήρθε αφιλοκερδώς να διοργανώσει με δική του πρωτοβουλία ένα από τα φαντασμαγορικά του Show, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στο εμβληματικό, για την Αθήνα & την Ελλάδα, μουσείο Μπενάκη. Μας έκανε την τιμή να δεχτεί το παράσημο της "Λεγεώνας του Μαραθώνα" σε ελάχιστη ένδειξη σεβασμού μας για ότι έχει προσφέρει στην χώρα μας τόσα χρόνια! Jean Paul thank you for loving Greece & supporting Marathon! #amphictyonyofancientgreekcities #Greece #France #Marathon #Athens #JeanPaulGaultier

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis - Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

 

"Τον κ. Γκοτιέ τον ξέρω πολλά χρόνια, είναι ένας μύθος που ζει και διαπρέπει σε όλο τον κόσμο. Είναι γεμάτος ταλέντο και πολιτισμό. Αγαπά πολύ την Ελλάδα, έρχεται πολύ συχνά στη χώρα μας και προβάλει και προμοτάρει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο" ανέφερε ο κ. Ψινάκης που εξήγησε πως το ταξίδι του Γάλλου σχεδιαστή αυτή τη φορά αφορά σε ένα ειδικό show, για την ενίσχυση του μουσείου Μπενάκη.

"Τώρα πρέπει να μάθω να τρέχω στον Μαραθώνιο" ανέφερε αστειευόμενος ο Jean Paul Gaultier πριν παραλάβει το παράσημο.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος ο Δήμαρχος στη σελίδα του στο Facebook:

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER