Πανελλήνιες 2013: Οι απαντήσεις σε Φυσική Κατεύθυνσης και Νεοελληνική Λογοτεχνία

Πανελλήνιες 2013: Οι απαντήσεις σε Φυσική Κατεύθυνσης και Νεοελληνική Λογοτεχνία
Έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ σήμερα Παρασκευή 17 Μαϊου 2013 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Με καθυστέρηση τα θέματα της Φυσικής σε ορισμένα εξεταστικά κέντρα. Οι απαντήσεις από το φροντιστήριο "ΣΤΟΧΟΣ" και "ΘΕΣΜΟΣ"

Tαλαιπωρία περίμενε σήμερα υποψήφιους της Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης στις πανελλαδικές εξετάσεις που διαγωνίζονταν στη Φυσική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, σε περίπου 15 εξεταστικά κέντρα του Βορείου Αιγαίου, σε μία άσκηση στη Φυσική υπήρχε ένα σχήμα (όχημα) το οποίο κατά την εκτύπωση δεν φαινόταν καλά με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν ορισμένοι υποψήφιοι. Η Εξεταστική Επιτροπή έκρινε ότι έπρεπε να ξανασταλούν τα θέματα και γι αυτό υπήρξε καθυστέρηση περίπου μίας ώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θέματα στη Φυσική ήταν δύσκολα, απαιτητικά, αλλά μέχρι στιγμής δεν διαφαίνονται προβλήματα ή ασάφειες. Ενστάσεις για την ποιότητα των θεμάτων διατύπωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Σήμερα επίσης διαγωνίστηκαν  οι υποψήφιοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται ότι υπήρχε θέμα που έχει ξαναπέσει σε πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα θέματα και τις απαντήσεις παρέχουν στο NEWS 247 τα φροντιστήρια ” ΣΤΟΧΟΣ ” και ” ΘΕΣΜΟΣ “.

Αναλυτικά οι απαντήσεις στη Φυσική Κατεύθυνσης

Οι απαντήσεις στη Νεοελληνική Λογοτεχνία

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν, για τον μεγάλο όγκο των υποψηφίων, την Παρασκευή 24 Μαΐου με την εξέταση στα μαθήματα Ιστορία, Βιολογία Χημεία-Βιοχημεία και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα