Πανελλήνιες 2017: Αυτά είναι τα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2017: Αυτά είναι τα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας των ΕΠΑΛ

Την Τετάρτη ολοκληρώνονται οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ. Σε μαθήματα ειδικότητας διαγωνίζονται σήμερα οι υποψήφιοι. Δείτε αναλυτικά τα θέματα

Συνεχίζεται σήμερα η μάχη για τους υποψήφιους ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2017 με τα μαθήματα ειδικότητας.

Οι υποψήφιοι καλούνται να εξεταστούν στα μαθήματα Δίκτυα υπολογιστών, Τεχνολογία δικτύων και επικοινωνιών, Καλλιέργεια ανθοκομικών φυτών, Ναυσιπλοϊα ΙΙ και Κινητήρες Αεροσκαφών ΙΙ.

Οι εξετάσεις των ΕΠΑΛ ολοκληρώνονται αύριο με τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων και Βοοτροφία-Αιγοπροβατοτροφία.

Ωστόσο, για τους υποψηφίους των ΓΕΛ που θα εξεταστούν και σε ειδικά μαθήματα, οι Πανελλήνιες θα συνεχιστούν από την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, με το μάθημα των Αγγλικών και θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Παρασκευή, 30 Ιουνίου, με το μάθημα των Ιταλικών.

Εξάλλου, από σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου, έως και τις 30 Ιουνίου, θα διεξαχθούν οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες, για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Από τη Δευτέρα ξεκινούν και πάλι οι Πανελλήνιες εξετάσεις στη Λέσβο, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας και σε συνεργασία με σεισμολόγους και εκπροσώπους της πολιτικής προστασίας.

Οι εξετάσεις στο νησί είχαν αναβληθεί λόγω του ισχυρού σεισμού των 6,1 Ρίχτερ, που έπληξε την περιοχή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα