Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Πανελλαδικές 2015: Τα θέματα και οι απαντήσεις στα μαθήματα των ΕΠΑΛ

 
 
Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίστηκαν στα μαθήματα: Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ΙΙ, Γραφιστικές Εφαρμογές, Εγκαταστάσεις Κλιματισμού, Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες, Ανθοκηπευτικές Καλλιέργειες, Ηλεκτρικές Μηχανές
 

Με τα μαθήματα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ΙΙ, Γραφιστικές Εφαρμογές, Εγκαταστάσεις Κλιματισμού, Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες, Ανθοκηπευτικές Καλλιέργειες, Ηλεκτρικές Μηχανές, συνεχίστηκαν για τους μαθητές των ΕΠΑΛ οι Πανελλήνιες Εξετάσεις.

 

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Δομημένος Προγραμματισμός, Αγωγή Προσχολικής Ηλικίας, Στοιχεία Παθολογίας και Οικοδομική.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις 15 Ιουνίου και κατόπιν νέας ενημέρωσης, όλοι οι υποψήφιοι θα προσέλθουν στα Λύκειά τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Όλοι οι υποψήφιοι στα μέσα του Ιουνίου, θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειο στο οποίο υπέβαλλαν την Αίτηση – Δήλωση του Φεβρουαρίου, προκειμένου να παραλάβουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), για να τον χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Οι απαντήσεις στις Εγκαταστάσεις Κλιματισμού:

Card

 

Οι απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας:

Card  

 

 

 
Περισσότερα: Πανελλήνιες 2015

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER