Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στη Βουλή στο τέλος της εβδομάδας το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

 
 
Όπως ενημερώνει το υπουργείο Παιδείας έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα περισσότερα στάδια
 

Της Μίκας Κοντορούση

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να περάσει το κατώφλι της Βουλής, το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ενώ σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, μόλις ολοκληρώθηκε η πολύμηνη περίοδος διεξοδικού διαλόγου, στον οποίο συμμετείχαν όλοι οι φορείς που εμπλέκονται, καθώς και η δημόσια διαβούλευση που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.

 

«Εδώ και αρκετές ημέρες έχουν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή, οι οποίες προχωρούν χωρίς καθυστερήσεις και με τη δέουσα προσοχή. Αυτές περιλαμβάνουν επεξεργασία του νομοσχεδίου από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους», ανέφερε χαρακτηριστικά το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Τα περισσότερα στάδια έχουν ήδη ολοκληρωθεί και αναμένεται η οριστική κατάθεση του νομοσχεδίου στο τέλος της εβδομάδας, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες των συνεδριάσεων στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

«Η ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αποτελεί, όπως έχει κατ’ επανάληψη τονιστεί, ένα εμβληματικό και πρωτοπόρο εγχείρημα για την προώθηση του Ενιαίου Χώρου Εκπαίδευσης και Έρευνας στην χώρα μας», αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER