Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Παχατουρίδης για 'φωτογραφική' προκήρυξη: Τη Δευτέρα καταφεύγω στον εισαγγελέα

 
 
Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχει πάρει η υπόθεση του μηνύματος σε προκήρυξη διαγωνισμού του Δήμου Περιστερίου. Προσφυγή στη δικαιοσύνη προαναγγέλει ο Παχατουρίδης, που κάνει λόγο για προβοκάτσια
 

Συνέχεια στο θέμα με το 'ραβασάκι' σε προκήρυξη του Δήμου Περιστερίου, που άφηνε υπόνοιες για φωτογραφικό διαγωνισμό, δίνει ο Δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Παχατουρίδης. Μετά την πρώτη του αντίδραση την Παρασκευή, όπου έκανε λόγο για προβοκάτσια, προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Περιστερίου:

«Τη Δευτέρα το πρωί καταφεύγω στον Εισαγγελέα για να λάμψει η αλήθεια. Ο Εισαγγελέας και η Δικαιοσύνη τους οποίους εμπιστευόμαστε θα ρίξουν άπλετο φως παντού. Όποιος έχει φταίξει, να πληρώσει παραδειγματικά. Παράλληλα, διέταξα και την άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ). Κανένας δεν μπορεί να παίξει με την εντιμότητα και την ιστορία μας. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Όσοι έσπευσαν άκριτα και υστερόβουλα να κατηγορήσουν το Δήμαρχο και τη Διοίκηση θα διαψευστούν γρήγορα. Η επιχειρούμενη κομματικοποίηση είναι πολύ αστεία και δεν μας αφορά»

Θυμίζουμε πως στην προκήρυξη που ανέβηκε στη Διαύγεια, υπήρχε φράση εντός παρενθέσεων που ανέφερε:  "Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το". Το αρχείο φυσικά κατέβηκε και στο Δήμο κάνουν λόγο για επιχείρηση προβοκάτσιας.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα:

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη:

null

null

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER