Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Περισσότερες από 220.000 οι ηλεκτρονικές κάρτες που έχουν εκδοθεί

 
 
Ο ΟΑΣΑ προτρέπει το επιβατικό κοινό να μην πετά τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και κάρτες, αλλά να τα επαναχρησιμοποιεί, καθώς είναι επαναφορτιζόμενα
 

Την υιοθέτηση μιας πιο ευέλικτης και ελκυστικής τιμολογιακής πολιτικής για όσους επαναφορτίζουν τα μεμονωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια του 1,40 ευρώ, που κυκλοφορούν από τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου εξετάζει ο ΟΑΣΑ.

 

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου του Οργανισμού, για τη προμήθεια του μεμονωμένου ηλεκτρονικού εισιτηρίου ATH.ENA Ticket των 1,40 ευρώ, ο επιβάτης μπορεί να προσέλθει, είτε στα εκδοτήρια της ΣΤΑΣΥ και της ΟΣΥ, είτε στα Αυτόματα Μηχανήματα, ακολουθώντας τις σχετικές ενδείξεις.

Ο ΟΑΣΑ προτρέπει το επιβατικό κοινό να μην πετά τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και κάρτες, αλλά να τα επαναχρησιμοποιεί, καθώς είναι επαναφορτιζόμενα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τον ΟΑΣΑ, οι προσωποποιημένες ηλεκτρονικές κάρτες ATH.ENA Card έχουν ξεπεράσει τις 220.000 και η διαδικασία εξελίσσεται με ομαλό τρόπο.

Oι προσωποποιημένες ATH.ENA Card επαναφορτίζονται, με όλα τα προϊόντα κομίστρου, στα Αυτόματα Μηχανήματα, το διαδίκτυο (www.athenacard.gr) και σε όλα τα εκδοτήρια της ΟΣΥ και της ΣΤΑΣΥ.

Ο ΟΑΣΑ υπογραμμίζει ότι η μετάβαση των αστικών συγκοινωνιών στο ηλεκτρονικό εισιτήριο συνοδεύεται από πολλαπλά οφέλη, τόσο για τους επιβάτες, όσο και τους συγκοινωνιακούς φορείς.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα ο ΟΑΣΑ περιμένει την τελική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τη λειτουργία της διαδικτυακής εφαρμογής που θα δίνει τη δυνατότητα απόκτησης της ηλεκτρονικής κάρτας απεριορίστων διαδρομών χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία του κατόχου, μετά την επανυποβολή του αιτήματος που αποφασίστηκε την Παρασκευή.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER