Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αυτά είναι τα 20 θαύματα της φύσης στην Ευρώπη

 
 
Η φυσική ομορφιά της Ευρώπης δελεάζει τον επισκέπτη με έναν συνδυασμό που «παντρεύει» τέχνη και αρχιτεκτονική.
 

Ανακαλύψτε τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία της Ευρώπης, τα οποία παρουσιάζουν εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία: βραχώδη βουνά, βαθιές λίμνες, ατελείωτα ποτάμια και παγετώνες συνθέτουν ένα σκηνικό που κόβει την ανάσα.

Περιπλανηθείτε σε 20 από τα θαύματα της φύσης στην Ευρώπη:

 

1. VERDON GORGE, ΓΑΛΛΙΑ

 

Το Verdon Gorge βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Γαλλίας και θεωρείται ως ένα από τα ομορφότερα φαράγγια στην Ευρώπη. Η περιοχή είναι τόπος συνάντησης για αναρριχητές και λάτρεις των υδάτινων σπορ, όπως το rafting και το καγιάκ.

2. EISRIESENWELT, ΑΥΣΤΡΙΑ

 

To Eisriesenwelt πρόκειται για το μεγαλύτερο σπήλαιο πάγου στον κόσμο και βρίσκεται λίγο έξω απ’ το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας. Τα υπόγεια τοπία περιλαμβάνουν μοναδικούς καταρράκτες, και πυλώνες από πάγο που κόβουν την ανάσα.

3. AS CATEDRAIS, ΙΣΠΑΝΙΑ

 

Η παραλία As Catedrais βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Ισπανίας στην πόλη Ribadeo. Το όνομα της  σημαίνει «η παραλία των καθεδρικών», ενώ το κανονικό όνομα της είναι «Praia de Augas Santas», δηλαδή η παραλία των άγιων νερών. Σήμερα, έχει μια θέση ανάμεσα στα φυσικά μνημεία του κόσμου εξαιτίας των σπηλιών και θεωρείται ως μια από τις ωραιότερες και ιδιαίτερες παραλίες στην Ευρώπη.

Δείτε τη συνέχεια της λίστας με τα εκπληκτικά τοπία

(Πηγή: Fortunegreece.com)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER