Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Πλέον θα παίρνεις το μετρό με Βιβάλντι και Σοπέν

 
 
Μετακινήσεις υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στις γραμμές 1,2,3 του μετρό. Ξεκίνησαν ήδη οι μεταδόσεις!
 

Δημιουργίες μεγάλων κλασικών συνθετών θα συνοδεύουν στο εξής τις μετακινήσεις των επιβατών στα μέσα σταθερής τροχιάς, καθώς σε όλους τους σταθμούς των γραμμών 1, 2 και 3, ξεκίνησε η μετάδοση κλασικής μουσικής.

 

Στο πλαίσιο αυτό, μεταδίδονται ήδη περισσότερα από 580 έργα μεγάλων συνθετών, μεταξύ των οποίων οι Vivaldi, Chopin, Bach, Mozart, Beethoven και Liszt, ενώ σύντομα το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με συνθέσεις και άλλων κλασικών δημιουργών.

Ταυτόχρονα, στην προσπάθεια της ΣΤΑΣΥ να μετατραπούν οι σταθμοί του δικτύου της σε «σκηνές» τέχνης και πολιτισμού, τρία μουσικά σύνολα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών θα δώσουν τις επόμενες ημέρες ισάριθμες συναυλίες σε κεντρικούς σταθμούς του μετρό.

Ειδικότερα, μεθαύριο Σάββατο, στη μια το μεσημέρι, στο σταθμό "Ομόνοια" θα δώσει συναυλία το Metallon - Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών. Θα ακολουθήσουν το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών, το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 13:00 στον σταθμό «Πειραιάς» και το Τρίο εγχόρδων με φλάουτο το Σάββατο 19 Μαρτίου, στις 13:00, στον σταθμό «Σύνταγμα».

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER