Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Πληροφορίες ζητά η Τροχαία για τον οδηγό που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και μποτιλιάρισμα στη Ροσινιόλ

 
 
Έκκληση για μάρτυρες από την Τροχαία για το περιστατικό με τα λάδια που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και μποτιλιάρισμα ωρών στην Λ. Κηφισού, στο ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ
 

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Τροχαία, κάνοντας έκκληση για μάρτυρες που τυχόν είδαν το όχημα και τον οδηγό του από το οποίο έπεσαν λάδια στην Λ. Κηφισού χθες το πρωί, προκαλώντας τροχαίο ατύχημα και μποτιλιάρισμα ωρών.

 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Την Τρίτη 9-1-2018 και περί ώρα 06.55, επί της Λ. Κηφισού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Φιλαδέλφεια, στο ύψος της Α/Γ Ροσινιόλ, περιοχή Περιστερίου, από αγνώστων στοιχείων κυκλοφορίας όχημα, απορρίφθηκε υλικό υγρής μορφής στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος και συγκεκριμένα την ανατροπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού αυτής και την παρακώλυση της συγκοινωνίας για περίπου τέσσερις ώρες.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του υπαίτιου οδηγού και του οχήματός του, να επικοινωνήσει με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-5788600, 210-5788616 και 210- 5788627».

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER