Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Προφυλακιστέος ο 'δράκος' των Αμπελοκήπων

 
 
Ο 25χρονος κατηγορείται για επιθέσεις σε εννιά γυναίκες
 

Προφυλακίστηκε ο 25χρονος άντρας που τον τελευταίο ενάμιση μήνα έστηνε καρτέρι και παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρές κοπέλες κυρίως στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

 

Ο νεαρός 'δράκος', που συνολικά κατηγορείται για επίθεση σε εννιά γυναίκες, κρίθηκε προφυλακιστέος για τρεις περιπτώσεις βιασμού και έξι απόπειρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός απ' το «για πλάκα» που φέρεται να είχε πει αρχικά στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του την περασμένη Κυριακή την ώρα που ετοιμαζόταν να «χτυπήσει» πάλι, σήμερα είπε ότι ήταν «καγκουριά», μην αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για έγκλημα.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο συνήγορος του 25χρονου ανέφερε ότι σκοπεύει να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Όπως έγινε γνωστό απ' την αστυνομία ο δράστης ακολουθούσε και πραγματοποιούσε σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρές κοπέλες, συνήθως 20χρονες, τις οποίες πετύχαινε ασυνόδευτες να κυκλοφορούν μεσάνυχτα ή ξημερώματα στους Αμπελόκηπους και συνήθως στις οδούς Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου και στις καθέτους αυτών.

Προτιμούσε τις περιπτώσεις που τα θύματά του φορούσαν ρούχα που μπορούσε να τραβήξει και να βγάλει εύκολα μαζί με το εσώρουχο, όπως κολάν κλπ., αφού πρώτα τις ακινητοποιούσε και στη συνέχεια της θώπευε με τα χέρια του στα γεννητικά τους όργανα.

Η αστυνομία είχε την εικόνα  από κάμερες καταστημάτων της περιοχής όπου δρούσε και η επιχείρηση διεξήχθη υπό άκρα μυστικότητα. Οι αστυνομικοί προκειμένου να καταφέρουν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν ως "δόλωμα" νεαρή αστυνομικό.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER