Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος της Πετρούπολης

 
 
Μετά την τυπική απολογία του επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται
 

Δίχως να δώσει διευκρινίσεις γύρω από τα όσα του καταλογίζει η ελληνική Δικαιοσύνης, ο 55χρονος παιδοκτόνος της Πετρούπολης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος από την 8η τακτική ανακρίτρια.

 

Ο 55χρονος, ύστερα από βδομάδες νοσηλείας κρίθηκε πως είναι σε θέση σήμερα να βρεθεί ενώπιον της δικαστική λειτουργού, η οποία και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέας αποφάσισε την ποινική του μεταχείριση. Όμως, ο κατηγορούμενος δεν αναμένεται να βρεθεί σύντομα στη φυλακή, αντιθέτως επέστρεψε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η απολογία του στην 8η τακτική ανακρίτρια ήταν τυπική, αφού δεν αναφέρθηκε καθόλου στα περιστατικά για τα οποία κατηγορείται. Αντίθετα, ο συνήγορός του υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Μάλιστα, πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι ο ίδιος έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν τέσσερος φορές.

Τέλος, η υπεράσπιση

Υπέβαλε και δεύτερο αίτημα αυτή τη φορά για τη διενέργεια γραφολογικής εξέτασης σε ένα χειρόγραφο σημείωμα της νεαρής κοπέλας που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο. Κατά τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης, το σημείωμα αυτό με αποδέκτη τη μητέρα, τον αδελφό και το σύντροφό της, θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος διαθήκης της άτυχης κοπέλας.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER