Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο της Ρόδου

 
 
Για λιγότερες από δύο ώρες, το μεσημέρι της Τετάρτης, απαγορεύτηκαν οι απογειώσεις και οι προσγειώσεις από το αεροδρόμιο "Διαγόρας", εξαιτίας ρωγμής στο διάδρομο
 

Διακόπηκαν για μερικές ώρες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, εξαιτίας προβλήματος στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης.

 

Από τις 11:50 μέχρι τις 13:40 παρέμεινε κλειστό το αεροδρόμιο της Ρόδου, καθώς εξεδόθη προσωρινή απαγόρευση προσγείωσης και απογείωσης αεροσκαφών εξαιτίας ρωγμής που παρουσιάστηκε στο μέσο τμήμα του διαδρόμου προσγείωσης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η λήψη έκτακτων μέτρων με το προσωρινό κλείσιμο του αεροδρομίου μέχρι να γίνει η σχετική επιθεώρηση από τους ειδικούς.

Άμεσα ενημερώθηκαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες σε τοπικό επίπεδο, ώστε να εξετάσουν εναλλακτικές λύσεις για να μην ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν προς και από το νησί.

Πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση από κλιμάκιο ειδικών μηχανικών, ενώ οι προγραμματισμένες αφίξεις για το χρονικό αυτό διάστημα, προωθήθηκαν στα αεροδρόμια της Κω, του Ηρακλείου και της περιοχής Ντάλαμαν της Τουρκίας.

 

 

Πηγή:ΑΜΠΕ, Φωτογραφία:eurokinissi

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER